Η KB Hospitality & Villas είναι μία εταιρία διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων και βιλών, με έδρα την περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Σε συνεργασία με σας βοηθάμε στην αξιοποίηση και λειτουργία του τουριστικού ακίνητου σας. Μετατρέπουμε το κάθε ακίνητο σε μία μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες. Με προτεραιότητα την κατάλληλη και σωστά προσαρμοσμένη στρατηγική, στόχος μας είναι η αύξηση κέρδους κάθε τουριστικού ακινήτου, τονίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τόσο στην ηλεκτρονική του εμφάνιση, αξιοποιώντας τα δικά μας εργαλεία, όσο και στην φυσική του εμφάνιση. Από την προβολή κάθε ακινήτου, τη λειτουργία του και την φιλοξενία των επισκεπτών, στεκόμαστε δίπλα σας με οργάνωση, σεβασμό αλλά και με συμβουλευτικό χαρακτήρα.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μου στον χώρο του τουρισμού και την αγάπη μου προς αυτόν, ανακάλυψα την μοναδικότητα της φιλοξενίας. Όταν το ταξίδι συνδυάζεται με έναν όμορφο, ζεστό χώρο και έναν φιλόξενο οικοδεσπότη, ολοκληρώνεται το μεγαλύτερο κομμάτι της εμπειρίας των επισκεπτών του κάθε τόπου. Η φράση ζωής που με χαρακτηρίζει είναι ότι μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα αυτά που οραματιζόμαστε και αγαπάμε. Ονομάζομαι Κατερίνα Μπούτρη και κάπως έτσι, αποφάσισα να δημιουργήσω την KB Hospitality & Villas, δίνοντας το δικό μου στίγμα στον τουρισμό.”

Προσωποποιημένη Φιλοξενία

“Στην KB Hospitality & Villas, βρίσκουμε σημαντικό να μπορούμε να προσφέρουμε προσωποποιημένη παροχή υπηρεσιών τόσο σε σας όσο και στους επισκέπτες σας.

Η πρώτη επαφή είναι μαζί μου και μετά από την μεταξύ μας επικοινωνία επισκέπτομαι το ακίνητο σας, το αξιολογώ, σας συμβουλεύω και ύστερα μαζί βρίσκουμε όλες τις λύσεις και επεξεργαζόμαστε όλες τις προτάσεις. Είμαι πάντα διαθέσιμη και με χαρά απαντώ δικές σας απορίες. Ακόμα, παραμένετε ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις και κάθε μήνα υπάρχει αναλυτική αναφορά σχετικά με την απόδοση του ακινήτου σας. Για μένα, δεν είναι απλά μία επιχειρηματική σχέση αλλά κυρίως μια σχέση εμπιστοσύνης.

Την ίδια σχέση εμπιστοσύνης χτίζω και με τους επισκέπτες σας, πολλές φορές ακόμα και πριν πραγματοποιήσουν την κράτηση τους. Είναι σημαντικό οι δυνητικοί σας επισκέπτες να ξέρουν ότι μπορεί να τους δοθεί η κατάλληλη φροντίδα και προσοχή κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Τέλος, στο πακέτο των υπηρεσιών φιλοξενίας, δεν είναι μόνο η ημέρα άφιξης και αναχώρησης των επισκεπτών (check in/check out). Φροντίζω για τις καθημερινές τους ανάγκες εντός κι εκτός του ακινήτου σας, γι’αυτό τους επισκέπτομαι σχεδόν σε καθημερινή βάση μετά από συνεννόηση μαζί τους και είμαι διαθέσιμη όλο το 24ωρο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας. ”

Οι Αξίες Μας

Φροντίζουμε το ακίνητο σας να λάβει όλη τη φροντίδα που χρειάζεται για την βέλτιστη απόδοση του και στεκόμαστε δίπλα στους επισκέπτες σας για μια αξέχαστη διαμονή.


Πιστεύουμε στην αξιοπιστία
: Η εμπιστοσύνη είναι λέξη κλειδί τόσο για σας όσο και για τους επισκέπτες σας.

Πιστεύουμε στην ποιότητα: Από την αρχή μέχρι το τέλος, στόχος μας είναι η υψηλή απόδοση μας να ξεπεράσει τις προσδοκίες και την ικανοποίηση των πελατών.

Πιστεύουμε στον επαγγελματισμό: Σας προτείνουμε ολοκληρωμένες και ιδανικές λύσεις για την ανάδειξη και την αποτελεσματική αξιοποίηση του ακινήτου σας.